2 januari 2019

Online kaartverkoop gestart

Online kaartverkoop gestart De internetverkoop, alleen van toepassing voor donateurs en passe-partouthouders van Carnavalsvereniging De Kaninefaaten, is reeds bezig. Deze ging van start op 2 januari 2019 en loopt door tot dinsdag 12 februari 2019. De donateurs en passe-partouthouders verkrijgen toegang tot de internetverkoop door middel van verkregen inlogcodes. Op maandag 18 februari 2019 kunnen zij de bestelde kaarten ophalen.

Na de internetkaartverkoop komen de kaarten in de vrije verkoop. Hiermee beginnen we traditiegetrouw op woensdag 1 ½ week voor het carnaval in De Schelft. De donderdag erna zijn de resterende kaarten te koop bij de gebruikelijke verkoopadressen: Ton Sur Ton (Havenstraat 21) en Vink Multimedia (Dorpsstraat 19a).

De echte carnavalsliefhebbers wachten niet tot het carnaval maar beginnen met het “weekje vooraf” op zaterdag 23 februari in De Schelft. Dit jaar met een super optreden van “Het Feestteam en De Partyfriex!”. Kaarten voor dit fantastische feest zijn vanaf zaterdag 12 januari te verkrijgen bij de bovengenoemde verkoopadressen.

Ps. Heb je geen donateurskaart van C.V. De Kaninefaaten, maar zou je deze wel willen ontvangen? Mail dan naar donateur@kaninefaaten.nl en meld je aan! Hiermee steun je  niet alleen De Kaninefaaten maar heb je dus ook toegang tot de internetverkoop.

De belangrijke data op een rij:
woensdag 02-01-2019        start internetkaartverkoop voor donateurs en passe-partouthouders
zaterdag 12-01-2019            start verkoop Opwarmbal bij onze voorverkoopadressen
dinsdag 12-02-19                  stop internetkaartverkoop
maandag 18-02-19               ophaalavond in De Schelft van de internetkaartverkoop
woensdag 20-02-19              voorverkoopavond in De Schelft
donderdag 21-02-189          start verkoop resterende kaarten bij onze voorverkoopadressen

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Negen plus zes =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
Naar alle nieuwsitems