17 december 2017

Wagenbouw van start

Wagenbouw van start De wagenbouw van de Kaninefaaten kan beginnen: Prins Veneto en Prima Donna zijn langs de bouwlocatie geweest om de eerste spijker te slaan.

Hiervoor werden zij beiden ‘geblinddoekt’ met een masker waarna zij samen de eerste spijker moesten slaan. De een de spijker vasthouden, de ander slaan. Dit kan natuurlijk alleen goed gaan bij een stel dat elkaar goed kent en vertrouwd.

Prins Veneto en Prima Donna hadden hier dan ook geen problemen mee, zodat de bouw van de wagen voor de grootste optocht boven de grote rivieren weer veiliggesteld is.

De optocht zal op 10 februari 2018 plaatsvinden en de inschrijving kan net als andere jaren via:http://www.kaninefaaten.nl/vereniging/optochtcommissie/aanmeldformulier/

En ook Prins Triton en Prinses Ariel hebben de 1e spijker in hun wagen geslagen. Ze moesten hiervoor wel eerst het gereedschap "opvissen". Dit was natuurlijk geen probleem en nadat de 1e spijker een feit was kon hun Open Huis beginnen.
We willen alle deelnemers aan de kinderoptocht ook vragen zich aan te melden via: http://www.babyfaaten.nl/optochtaanmeldformulier
Dan weten we zeker dat de jury iedereen ziet.

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Zes plus vijf =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
Naar alle nieuwsitems