27 januari 2018

Kaartverkoop carnavalskaarten

Kaartverkoop carnavalskaarten Nog maar enkele dagen en het feestgedruis barst los in Kokkerhout, want carnaval staat weer voor de deur in Noordwijkerhout.
De Kaninefaaten hebben weer vele feestjes op het programma staan!! De komende tijd is er in de Residentie, Café Van der Geest en in De Schelft weer van alles te beleven.
Te beginnen met het Opwarmbal op zaterdag 3 februari in De Schelft met de Snollebollekes, maar ook de verschillende Feest Dj’s zoals DJ Robert den Brok, DJ Bas, DJ Patjoo, DJ Martijn en de bands The Euros en The Hottub Heroes zullen weer voor geweldige feesten zorgen.
De vaste voorverkoopavond voor al deze feesten is op woensdag 31 januari in De Schelft, Maandagsewetering 202, 2211 WV Noordwijkerhout
Om 17.30 wordt gestart met het uitdelen van de nummertjes. Ook Sponsors, Leden van de Cv100 en Donateurs die geen kaarten via internet hebben gereserveerd dienen een nummer op te halen. Zorg dat je er bij bent en haal je kaarten in de voorverkoop.
Eventuele kaarten die na deze avond nog over zijn worden verkocht via de vaste verkoopkanalen Tonsurton, Havenstraat 21 en Vink Multimedia, Dorpsstraat 19a, in Noordwijkerhout. Op deze avond de 31e is er ook al de mogelijkheid om je muntjes bij De Schelft te kopen, deze zijn de hele carnaval geldig.
Mis het niet, het gezelligste carnaval boven de rivieren!!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Vier plus zes =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
Naar alle nieuwsitems