6 januari 2018

Informatie kaartverkoop carnaval 2018

Informatie kaartverkoop carnaval 2018 De internetverkoop, alleen van toepassing voor donateurs en passe-partouthouders van Carnavalsvereniging De Kaninefaaten, is reeds bezig. Deze ging van start op 18 december 2017 en loopt door tot dinsdag 23 januari 2018. De donateurs en passe-partouthouders verkrijgen toegang tot de internetverkoop door middel van verkregen inlogcodes. Op maandag 29 januari 2018 kunnen zij de bestelde kaarten ophalen.

Na de internetkaartverkoop komen de kaarten in de vrije verkoop. Hiermee beginnen we traditiegetrouw op woensdag 1 ½ week voor het carnaval in De Schelft. De donderdag erna zijn de resterende kaarten te koop bij de gebruikelijke verkoopadressen: Ton Sur Ton (Havenstraat 21) en Vink Multimedia (Dorpsstraat 19a).

De echte carnavalsliefhebbers wachten niet tot het carnaval maar beginnen met het “weekje vooraf” op zaterdag 3 februari in De Schelft. Dit jaar met een super optreden van “Snollebollekes”. Kaarten voor dit fantastische feest zijn vanaf zaterdag 13 januari te verkrijgen bij de bovengenoemde verkoopadressen.

Ps. Heeft u geen donateurskaart van C.V. De Kaninefaaten, maar zou u deze wel willen ontvangen? Mail dan naar donateur@kaninefaaten.nl en meldt u aan! Hiermee steunt u niet alleen De Kaninefaaten maar heeft u dus ook toegang tot de internetverkoop.

De belangrijke data op een rij:
maandag 18-12-17        start internetkaartverkoop voor donateurs en passe-partouthouders
zaterdag 13-01-18        start verkoop Opwarmbal bij onze voorverkoopadressen
dinsdag 23-01-18            stop internetkaartverkoop
maandag 29-01-18        ophaalavond in De Schelft van de internetkaartverkoop
woensdag 31-01-18        voorverkoopavond in De Schelft
donderdag 01-02-18        start verkoop resterende kaarten bij onze voorverkoopadressen

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Zes plus zeven =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
Naar alle nieuwsitems