4 februari 2018

Boerenpaar vs Prinsenpaar

Boerenpaar vs Prinsenpaar Afgelopen weekend stond de Witte Kerk decor voor de Boerenstunt van het Boerenbruidspaar, Boer Hein en Boerin Brietje .Zoals ieder jaar strijdt het Boerenpaar tegen het Prinsenpaar, dit jaar Prins Veneto en zijn Prima Donna.
De weergoden waren de beide paren goed gezind en onder luide belangstelling lieten zij zich verrassen door de boerenstunt die Boer Rut en Boerin Marrie voor hen in petto hadden....

Boer Hein, in het dagelijks leven eigen ondernemer, en dus zeer bekwaam met een 'stalen ros' ( motoren) moest zijn bekwaamheid tonen op een 'echt'ros!
In de tuin van de Witte Kerk stond een heus spring parcours opgesteld, hilariteit alom toen er een paardentrailer aan kwam rijden!

De schrik sloeg om het hart, maar toen eenmaal bleek dat beide paren zelf de teugels in handen hadden, kon er weer een lach vanaf! Boer Hein heeft zijn aanstaande Boerin Brietje laten zien dat hij uit het juiste hout is gesneden, en samen met Prins Veneto en zijn Prima Donna maakten zij er een vermakelijke strijd van! De combinatie van dit Boeren- en Prinsenpaar staat nu al garant voor een zinderend carnaval!!

Na de Boerenstunt was het Boerenpaar uitgenodigd door Keurslager Koot, de hofleverancier , om aldaar de worst te komen voorproeven.
Dat deze worst is goedgekeurd, hoef ik u natuurlijk niet uit te leggen!

Het Boerenbruidspaar en hun getuigen wensen een ieder een fantastisch, gezellig en smakelijk Carnaval 2018 toe, en hoopt u allen op maandag 12 februari te mogen begroeten tijdens de Boerenbruiloft!!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Acht plus vijf =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
Naar alle nieuwsitems