16 januari 2018

Kaartverkoop Jeugddisco's

Kaartverkoop Jeugddisco\'s Ben je tussen de 11 en 15 jaar en wil je graag naar de jeugddisco’s van Carnavalsvereniging De Kaninefaaten, lees dan even dit stukje:
Vrijdag 2 en 9 februari organiseert de jeugdvereniging De Babyfaaten weer hun disco’s voor de grotere jeugd.
Voor deze disco’s heb je kaarten nodig. Vanaf a.s. zaterdag 20 januari kun je deze kaarten weer kopen. Voor 2 euro zijn ze te krijgen bij Vink Multimedia aan de Dorpsstraat. De hoogste man van het Babyfaatenrijk, Prins Triton met aan zijn zijde Prinses Ariël, zal het eerste kaartje verkopen aan wie zich als eerste meldt. Ben jij dit of wil je er zeker van zijn dat je een kaartje hebt voor deze zeer gewilde disco’s, kom dan vanaf 10 naar de winkel van Vink Multimedia.
Iedereen mag niet meer dan 2 kaartjes kopen en graag met gepast geld komen.
Spreek even met elkaar af, en kom vanaf zaterdag 20 januari een kaartje kopen. Deze avonden wil je natuurlijk niet missen en op is ook echt op!
Dus zorg, dat je er bij bent!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Vijf plus negen =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
15 januari 2018

Lachen met onze eigen Tonneprossers

Lachen met onze eigen Tonneprossers Komende vrijdag  26 januari 2018 stond oorspronkelijk de Limburgse Buuttekampioen 2017 als kandidaat Tonneprosser geprogrammeerd.  Door omstandigheden kan hij echter niet komen waardoor de organisatoren der Kaninefaaten vervangers hebben moeten zoeken.  En dat is hen natuurlijk meer dan dubbel en dwars gelukt!
De Master of Ceremonie, begenadigd standup presentator, Prins Picasso mag weer veel kandidaten aankondigen. Hij mag onder andere Leontien van der Klugt (De Buuf), Paul Jansen (Paultje Pils), en Gerrit Rotteveel (Gerrit-Heen en Weer) aankondigen. Jeroen Damen, Ard Zandbergen (Zenderling) en Gerard Kuipers (Gerard Goedhardt) zullen ook gaan strijden om de titel Tonneprosser 2018. Als klap op de vuurpijl zal ook Dirk van der Voort die avond deelnemen. Dirk was als “Derk Doormate”  in de editie van 2017 de grote man die de zaal 11 minuten lang plat van het lachen kreeg. Zal hij ook dit jaar de meest actuele en winnende Pros meenemen naar de Residentie?
Het oordeel over wie de winnaar van de avond mag zijn, zullen  Bergen bekende Noordwijkerhouters wel hebben. Het echte eindoordeel is aan de jury bestaande uit meerdere Van den Bergen.  Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar wijzen zij de winnaar van de “Jaap Aartman-bokaal” aan.
Groot Kokkerhout lacht in de Residentie “Café Van der Geest” op  vrijdag 26 januari. Om 20:45 uur komt de Prins Veneto met zijn gevolg en om 21:00 uur begint het Prossen. Met tussendoor een optreden van de winnaar van Het Liedjesfestival 2018, “Trio 1+1+2-1”. Zaal open om 20:00 uur. De entree  is gratis.

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Zeven plus acht =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
12 januari 2018

Boerenbruidspaar viert verloving tijdens het matinee!

Het is bijna zeker! Ook dit jaar zal er weer getrouwd gaan worden! Maar welke Boerenzoon trouwt met welke Boerendochter? Wie wordt het Boerenbruidspaar in het jaar het 2018?

Dit jaar zal het Boerenpaar zich weer traditiegetrouw on-echt in de echt gaan verbinden tijdens het Carnaval! Voordat Prins Veneto dit stel zal trouwen, moet er natuurlijk eerst on-echt verloofd gaan worden! U kunt dit live op het Boerenmatinee meemaken! Daar zal het jubileumpaar zich bekend maken.

Uiteraard moet zo’n boerenfeest worden opgeluisterd met een volle zaal met echte Noordwijkerhoutse boeren en boerinnen. Kom dus in je mooiste boerenkleding en …. natuurlijk op KLOMPEN! Het feest is op zondagmiddag 21 januari in Café van der Geest en begint om 14:30. De toegang is gratis en ook de kleine boertjes en boerinnetjes zijn meer dan welkom, dus kom met het hele gezin! Tot dan! De Boerenkoolcommissie der Kaninefaaten!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Zeven plus negen =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
9 januari 2018

a.s zondag: Dansmariekefestival

a.s zondag: Dansmariekefestival A.s. zondag is het weer zover. Carnavalsvereniging De Kaninefaaten organiseert het Dansmariekefestival in De Schelft in Noordwijkerhout. Vele dansen zullen die middag getoond worden aan het publiek, dus dat wordt weer genieten. U komt toch ook?

Ieder jaar trainen vele dansmariekes weer avonden lang om een zo mooi mogelijke dans in te studeren. Zondagmiddag 14 januari is het dan zover dat ze deze aan het publiek mogen tonen. In een, door vele vrijwilligers, schitterend versierde zaal is weer een groot podium opgebouwd waar de 46 dansen zullen worden opgevoerd. 180 dansmariekes van 11 verenigingen zijn die middag te bewonderen, waaronder natuurlijk de beide dansgardes van Prins Veneto en zijn Prima Donna van De Kaninefaaten.
Ook u bent van harte welkom op dit gratis toegankelijke festival waar aan iedereen gedacht is. Zo staan er gezellige stamtafels klaar, maar ook als u niet de hele middag kan staan is er aan u gedacht. Een gezellige middag voor jong en oud welke u natuurlijk niet mag missen. Zie ik u zondagmiddag? We beginnen om 12.00 uur.

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Twee plus zeven =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
8 januari 2018

Het Feest van Toen mag je gewoon niet missen!

Het Feest van Toen mag je gewoon niet missen! Zaterdag 20 januari is het zover!
Dan vindt weer het gezelligste feest in Kokkerhout voor 35 plussers plaats in Café van der Geest, al jaar en dag de Residentie van C.V. De Kaninefaaten.
Dit jaar is het thema "Kruip in de huid van....". Elke bezoeker krijgt de unieke kans om verkleed te gaan als zijn of haar idool! De reguliere kaartverkoop is inmiddels in volle gang.
Kaarten a € 10,00 per stuk zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Café van der Geest, Ton sur Ton en Vink Multimedia.
Mis het feest niet, want het zal een geweldige avond te worden met de Ierse feestband Alice Springs en DJ Martijn!
 

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Zeven plus acht =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
7 januari 2018

VACATURE PRODUCTIE TEAM DANSMARIEKES

VACATURE PRODUCTIE TEAM DANSMARIEKES De Dansmarieke Commissie van CV de Kaninefaaten is voor haar productieteam van de danskleding op zoek naar creatieve mensen!
Het productie team bestaat op dit moment uit een groep dames welke samen en/of zelfstandig de showdans kleding maken voor de Junioren en Senioren
dansmariekes. Zoals u wellicht weet zien onze pareltjes (Dansmariekes) er jaar in jaar uit weer fantastisch uit in de meest prachtige show outfits waarbij een
professionele musicalproducent jaloers op kan zijn!
De outfits worden onder leiding van Antoinette Heemskerk in samenwerking met trainster Lonneke Hinnen bedacht en gemaakt.
Zoals het oude spreekwoord zegt “Vele handen maken licht werk” en daarom zijn wij op zoek naar versterking!
Wij zoeken iemand die:
Het leuk vind om zelfstandig en gezamenlijk kleding te maken. Je hoeft geen Donatella Versace of Coco Chanel te zijn om te kunnen naaien want samen
weten we meer! Enige ervaring met een naaimachine zou wel top zijn maar is geen pre!
Het kost je circa 1 avond in de week startende na de zomervakantie.
Er is een planner die kijkt wie wat kan doen zodat de taken eerlijk verdeeld worden en zodat we er samen voor zorgen dat het voor 11/11 af komt!
Heb je interesse of vragen? Stuur dan graag je reactie naar:
dansmariekes@kaninefaaten.nl
Uiteraard kan je ook mij of iemand anders van de Kaninefaaten even aanspreken op een van onze evenementen.

Met vriendelijke groet,
Arjen Plug
Voorzitter Dansmarieke Commissie CV De Kaninefaaten.

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Twee plus vijf =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
6 januari 2018

Informatie kaartverkoop carnaval 2018

Informatie kaartverkoop carnaval 2018 De internetverkoop, alleen van toepassing voor donateurs en passe-partouthouders van Carnavalsvereniging De Kaninefaaten, is reeds bezig. Deze ging van start op 18 december 2017 en loopt door tot dinsdag 23 januari 2018. De donateurs en passe-partouthouders verkrijgen toegang tot de internetverkoop door middel van verkregen inlogcodes. Op maandag 29 januari 2018 kunnen zij de bestelde kaarten ophalen.

Na de internetkaartverkoop komen de kaarten in de vrije verkoop. Hiermee beginnen we traditiegetrouw op woensdag 1 ½ week voor het carnaval in De Schelft. De donderdag erna zijn de resterende kaarten te koop bij de gebruikelijke verkoopadressen: Ton Sur Ton (Havenstraat 21) en Vink Multimedia (Dorpsstraat 19a).

De echte carnavalsliefhebbers wachten niet tot het carnaval maar beginnen met het “weekje vooraf” op zaterdag 3 februari in De Schelft. Dit jaar met een super optreden van “Snollebollekes”. Kaarten voor dit fantastische feest zijn vanaf zaterdag 13 januari te verkrijgen bij de bovengenoemde verkoopadressen.

Ps. Heeft u geen donateurskaart van C.V. De Kaninefaaten, maar zou u deze wel willen ontvangen? Mail dan naar donateur@kaninefaaten.nl en meldt u aan! Hiermee steunt u niet alleen De Kaninefaaten maar heeft u dus ook toegang tot de internetverkoop.

De belangrijke data op een rij:
maandag 18-12-17        start internetkaartverkoop voor donateurs en passe-partouthouders
zaterdag 13-01-18        start verkoop Opwarmbal bij onze voorverkoopadressen
dinsdag 23-01-18            stop internetkaartverkoop
maandag 29-01-18        ophaalavond in De Schelft van de internetkaartverkoop
woensdag 31-01-18        voorverkoopavond in De Schelft
donderdag 01-02-18        start verkoop resterende kaarten bij onze voorverkoopadressen

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Vier plus acht =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
5 januari 2018

Boerenbruidspaar trapt af met een boerenfeest!!

Boerenbruidspaar trapt af met een boerenfeest!! Wie o wie zullen het dit jaar zijn? Het lukt ze amper hun prille geluk geheim te houden. Iedereen kent dit boerenstel namelijk maar al te goed! Nog een paar weken moeten ze proberen hun mond te houden. Wie wordt het 43e boerenbruidspaar in het jaar 2018?

De verliefde boer en boerin houden zich geheim tot op het BOERENMATINEE. Op dit boeren gezinsfeest, zondagmiddag 21 januari vanaf 14:30, zullen ze zich bekend maken en hun VERLOVING aankondigen. Het feest zal gehouden worden in boerencafé van der Geest. De voorbereidingen zijn al in volle gang om er een gezellig boerenfeest van te maken.

Kom dus gezellig je zondagmiddag vieren op dit boerenfeest in je mooiste boerenkloffie! De kleine boertjes & boerinnetjes zijn natuurlijk ook welkom en de toegang is gratis, iedereen kan mee! Tot dan! De Boerenkoolcommissie der Kaninefaaten!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Acht plus drie =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
4 januari 2018

Zaterdag 13 januari Carnavalsliedfestival

Zaterdag 13 januari Carnavalsliedfestival Op zaterdagavond 13 januari organiseert Carnavalsvereniging de Kaninefaaten, nu al voor de 26ste keer , het Carnavalsliedfestival.
Veel mensen staan versteld van de creativiteit en kwaliteit van de Noordwijkerhouters in de optocht.
Ook als zangers en zangeressen kunnen ze er wat van en geloof je je ogen en oren niet !
Op deze gratis avond met afterparty, in de gezellig aangeklede Prinsenzaal van De  Schelft sta je straks misschien te kijken naar een liedje wat landelijk doorbreekt. De zaal gaat om 20:00 uur open en dit jaar zijn ook de Noordwijkerhoutse verenigingen in de gelegenheid gesteld om hun Nieuwjaarsreceptie te houden in de gezellige ons kent ons sfeer.
En het mag gezegd worden, door de jaren heen zijn er echt pareltjes ten gehore gebracht over Noordwijkerhout, het carnaval of totaal iets anders.
Jong en oud zorgen al jaren lang voor een avondje lol met de liedjes die zij verzonnen hebben en doen hun uiterste best het publiek te vermaken.
Ook dit jaar verwachten we weer een leuk lied over Prins Veneto en zijn Prima Donna.
Dus kom ook gezellig je nieuwjaarswensen doen en kom lekker in de stemming voor het carnaval wat hierna snel zal losbarsten.

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Twee plus vier =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
28 december 2017

Feest van Toen kaarten voor sponsors, club van 100 en donateurs

Feest van Toen kaarten voor sponsors, club van 100 en donateurs ➡️ Let op!
LAATSTE HERINNERING!
Sponsoren, CV100 & Donateurs:
Jullie kunnen tot en met 31 december 2017 kaarten voor het Feest van Toen bestellen via het voor u bekende email adres der Kaninefaaten.(Vermeld in de brief die u heeft ontvangen)
Daarna gaan de resterende kaarten de vrije verkoop in!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Zeven plus n =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
« vorige | volgende »